Liitu SMART NET lojaalsusprogrammiga ja säästa! Liitu

Viilutatud bataat ricotta juustu ja pesto kastmega

PORTSJONITE ARV: 4
VALMISTAMISE AEG: UMBES 30 MINUTIT

KOOSTISOSAD:

  • 2 bataati  (magusat kartulit)

  • 100 grammi ricotta juustu

  • 100 grammi kodujuustu

  • Natuke oliiviõli 

KASTMEKS:

  • 1 basiiliku kimp  

  • 5 lusikat oliiviõli

  • 25 grammi kõva juustu 

  • 20 grammi India pähkleid (või muud, röstitud)

  • 1 küüslauguküüs

  • Natuke soola

KAUNISTAMISEKS:

  • 1 peotäis pekaanipähkelid (või muid vastavalt maitsele)

VALMISTAMINE:

  • Kartul korralikult pesta, puhastada ja lõigata 0,5 cm viiludeks, laotada need küpsetusplaadile, mis on kaetud küpsetuspaberiga ja kastetud õliga.

  • Pange ahju, mis on kuumutatud kuni 210° C, küpsetage 25 minutit või kuni viilud on pehmed.

  • Segage ricotta juustu ja kodujuustu blenderiga kuni kreemja konsistentsini.

  • Basiilik, õli, pähklid, küüslauk ja sool panna blenderisse ja segada ühtlaseks massiks. Ärge tehke päris pudruks - tekstuur tuleb säilitada. Kui segada ei õnnestu, peatage blender, valage juurde veel natuke õli ja segage massi lusikaga.

  • Valage kaussi ja segage juustuga. Maitske ja vajadusel lisage soola.

  • Võtke kartuliviilud ahjust ja laske neil veidi jahtuda. Pange neile teelusika täis kreemi ja pool lusikatäit pesto kastet.

  • Lõpuks kaunistage iga suupiste pähklitega.
Nuga Standart CB.MG198/K

Nuga Standart CB.MG198/K

7,00 / tk
Laos saadaval tk
1 tk – 1.0 tk, 1 tk – 7,00 €